vrijdag 18 maart 2011

Ongewenst bezoek ?????

Carnavalsmaandag hebben we waarschijnlijk ongewenst bezoek gehad.
Bij thuiskomst constateerde het baasje namelijk dat de poort open stond
Ik was de hele middag thuis geweest maar had geen bezoek gehad.
Na eventjes nagedacht te hebben ging me wel een branden.......
In de loop van de middag meende ik een keer de poort te horen..............(die piept namelijk)
Maar omdat er normaliter alleen bekenden via die poort hier binnen komen ging ik niet kijken........hoefde ik ook niet............want de 'hondjes' stoven bij het horen van de piepende poort namelijk met zijn 2tjes naar buiten. Ik hoorde binnen dat Doynick 2 keer blafte.........en verwachte daarom ook dat toen ze allebei weer naar binnen kwamen dat er iemand van familie/bekenden achter hen aan zou komen..................Maar nee...........er kwam niemand achter hen naar binnen.
Ik keek nog een keer naar Doynick.........en vond de uitdrukking op zijn snuit wel een beetje vreemd.........Net of hij iets uitgevreten had...........zo van.
...........Hmmmm......weet niet of vrouwtje hier blij mee is.
Toen ik later hoorde dat
de ( naar binnen draaiende)  poort open stond snapte ik zijn gezichtsuitdrukking ineens wel............Ik verwacht dat daarbuiten het volgende heeft afgespeeld.... Iemand  heeft gedacht hier eventjes ongevraagd rond te kunnen neuzen.........doordat de 'hondjes' blaffend naar buiten stoven is hij/zij waarschijnlijk heeeeel erg snel op andere gedachten gebracht en heeft in zijn/haar haast de poort open gelaten.........
Ben trots op die 2............niet alleen omdat ze iemand verjaagd hebben.........maar ook omdat ze allebei NIET buiten de poort zijn gegaan.
Ik dacht toen ik de poort hoorde piepen namelijk wel......................Goh........zou wel een rare gewaarwording zijn als je nu ineens 1 (of 2) van je eigen honden voor op straat zou zien lopen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten