zaterdag 17 september 2011

Gast trainen Hoogeveen


Enkele weken geleden kwamen we plots zonder internet te zitten.......
In die weken hebben we echter niet stilgezeten. Zo zijn we (met Albert) op een zondagmorgen vroeg naar "familie" in het hoge noorden vertrokken om eens te trainen bij dobermannkringgroep Drenthe in Hoogeveen.
Na een reistijd van ca 2 uur kwamen we daar om een uur of 10 uur aan en waren verrast over het aantal leden dat daar aanwezig en ook al fanatiek aan het trainen en  waren.
Ondanks dat het een dobermannkringgroep betreft waren de dobers duidelijk in de minderheid............maar voor ons kon dat de pret niet drukken............de 2 dobers die er namelijk wel waren, dat waren ECHTE familieleden van Doynick.
Ook hier viel hier en daar wel eens een steekje maar ook hier werd daar niet moeilijk over gedaan en  ging iedereen vrolijk verder met het trainen.
Doynick ging lekker........ vooral als je bedenkt dat hij nog niet vaak op andere plaatsen getraind heeft en daardoor dus ook nog maar weinig pakwerkers heeft ontmoet.
Dravy heeft ook eventjes op "het veld" gestaan en scheen het zowel interessant alsook leuk te vinden.
Na het trainen hebben we nog een poosje gezellig zitten kletsen en zijn daarna met enkele leden naar een restaurant in de buurt gereden waar we gezamelijk voor de inwendige mens gezorgd hebben.
Moe maar zeker ook voldaan zijn we van daaruit huiswaarts gereden.
Het was een bijzonder mooie en leerrijke dag maar ook was het bere gezellige daar in het hoge noorden.
Om een impressie te krijgen van deze dag klik op onderstaande foto

Kringgroep Drenthe.........bedankt voor deze (wat ons betreft) zeer geslaagde  dag,...............wij zullen er met veel plezier aan terug denken en wie weet zien we jullie hier of daar weer eens


Geen opmerkingen:

Een reactie posten